Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Umarex Walther 5.0798 Umarex kemping fejsze cordura huzattal

Ingyenes szállítás easyboxba, megjelölt termékekre!

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
15 990 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
emag.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 15 990 Ft

Termékleírás
A Walther Compact fejsze egy könnyű és kompakt csatabárd, amelyet a buschraft, a túlélés és az idegenforgalom rajongóinak terveztek.

Táborozás, erdei tartózkodás vagy táborozás során általában szilárd késre és baltára van szükségünk. A Walther Compact fejsze ötvözi a csatabárd és a kés funkcióit, ezért könnyű és kompakt kialakítással kombinálva kiváló kiegészítője lesz kültéri felszereléseinknek.

A fejsze kompakt méretű, 228 mm , súlypontja elülső irányba tolódott el, ami természetesen növeli a hatékonyságot és csökkenti a munka elvégzéséhez szükséges erőfeszítéseket.

A fejsze kemény 440C rozsdamentes acélból készül , ami tökéletes választás kültéri szerszámhoz.

A 440C acélt megkülönbözteti a magas korrózió- és kopásállóság, a hosszan tartó élesség, viszonylag könnyen élezhető is, ami azt jelenti, hogy a vágóélet is javíthatjuk a terepen.

A lekerekített 70 mm hosszú penge kiválóan alkalmas vágásra és aprításra. A fejbe vágott ujj növeli a kényelmet a gyalulás során, és lehetővé teszi a fejsze pengéjének használatát. A csatabárd funkcionalitását jelentősen növeli a kalapács, hasznos a műhelyben és a tábori munka során.

A profilos fejfogantyú nejlon megerősített polimerből készül, csúszásmentes textúrával. A fogantyúban van egy lyuk, amellyel biztonsági kábelt lehet rögzíteni. Zárt fedéllel ellátott nejlonhüvelyt használnak a csatabárd biztonságos övön való hordozására.
MŰSZAKI ADATOK
Alapinformációk
Tengely anyaga polimer
Acél típus rozsdamentes acél - 440C
Méretek
Teljes hossz [mm] 228
Penge hossza [mm] 70
Súly [g] 280

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.